vYa CoMuNiTy!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

vYa ComunitY

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

AddonS WaR

In jos 
AutorMesaj
PRonTo

Numarul mesajelor : 68
Data de inscriere : 10/07/2009

AddonS WaR Empty
MesajSubiect: AddonS WaR   AddonS WaR EmptyVin Iul 10, 2009 6:53 pm

Descriere : ADDONS de tip WAR , default , la care am adaugat anumite pluginuri folositoare meciurilor intre diferite clanuri / mixuri etc .

Autor : Fabby
Versiune : 1.0
Download : http://rapidshare.com/files/246550965/addons.rar.html

Contine :
AMXX v. 1.8.1
METAMOD 1.19p28

Pluginuri :
extazystem - Plugin by extazy , i-am promis ca voi realiza un addons cu acest plugin gen GATHER , nu are buguri , pentru a vizualiza comenzile adminului , trageti o privire prin extazystem.sma sau unde a fost postat : viewtopic.php?f=55&t=48870
AAC - Adauga comenzi in plus adminului : amx_quit nick / amx_ss nick
admin_gag - Adauga comenzi adminului : amx_gag nick / amx_ungag nick
amx_pass - Cu ajutorul acestui plugin se poate pune parola la server , respectiv scoaterea parolei , comenzi :
Code:
amx_pass "parola"
amx_nopass
Bindanticod - Bindeaza tastele End , Insert , Delete , F9 , F12 ( tastele folosite pentru activarea codurilor ) pe disconnect . Cine va folosi aceste taste se va deconecta automat .

Credits :
jawsN1
extazyowner

INFO :
Toate bugurile au fost fixate !
Momentan aceasta este versiunea pentru WINDOWS , cand o sa am timp o voi scoate si pe cea de LINUX
Pentru sugestii / probleme intampinate , postati aici
Este ultimul addons postat pe extream si facut de mine , deoarece nu voi mai realiza addonsuri ..
Sus In jos

AddonS WaR
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Addons fun mod
» Addons special 4 ROM
» Addons UltimaTe
» Addons zombie mod
» Addons Fara Lag

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum